Logo
 

Velkommen til NorCap A/S

NorCap A/S arbejder med finansiering, køb/salg af ejendomme og ejendomsselskaber samt formidling af ejendomsprojekter. Endvidere deltager NorCap A/S i udviklingsprojekter.

Virksomheden drives af en stærk ledergruppe med betydelig erfaring og stærke kompetencer indenfor fast ejendom.

NorCap A/S er en dynamisk, fleksibel og effektiv organisation. Vi sætter åbenhed, enkelhed og klar tale højt – og ønsker langsigtede relationer med kunder og samarbejdspartnere, baseret på tryghed og gensidig tillid.


Mulighed for at blive med-investor! 

Overvejer du at investere i fast ejendom? Så skal du vide, at vi ikke tilbyder dig et projekt, som vi ikke selv tror på! Derfor er det også en fast praksis, at mindst én af partnerne i NorCap A/S træder ind som privat investor i hvert eneste projekt, som vi udbyder. På den måde er vi i samme båd som vores investorer.


Få mere at vide

På disse sider kan du læse mere om vores virksomhed og nogle af de projekter, som vi har gennemført. Klik på INVESTOR-fanen i øverste højre hjørne, hvis du primært er interesseret i investeringsprojekter.

Er du entreprenør, developer, kommune el. lign., vil du måske være interesseret i at få noget at vide om, hvordan vi arbejder med development og finansiering. Klik på CO-DEVELOPER-fanen for at læse videre.

NorCap A/S · Frederiksborggade 1, 2. tv. · 1360 København K · Tlf: 33 17 03 00 · Fax 33 17 03 01 Mail